START OVER PRODUCTEN DIENSTEN BOUWGARANT DOWNLOADS PORTFOLIO CONTACT

VOORWAARDEN EN REGELINGEN

UAV - Algemene Voorwaarden voor Verbouwingen 2012

Met het van toepassing verklaren van de UAV wordt een bestek of aannemingsovereenkomst vereenvoudigd doordat veel administratieve zaken in de bestektekst kunnen worden weggelaten. Bestekken en overeenkomsten zijn bij toepassing van de UAV meer uniform. Het opstellen van een overeenkomst of een bestek wordt op deze wijze minder arbeidsintensief.

AVA - Algemene Voorwaarden voor Aannemingen in het

Bouwbedrijf 2013

Deze algemene voorwaarden zijn bedoeld voor het bouwen of verbouwen van een onroerende zaak door een aannemer in opdracht van een zakelijke partij of een consument. Deze zijn niet bedoeld voor de situaties waarbij een architect (of andere deskundige) directie voert.

COVO 2010 - Consumentenvoorwaarden Verbouwingen

Stichting BouwGarant

De Consumentenvoorwaarden Verbouwingen (Covo2010) zijn opgesteld door BouwGarant in samenwerking met Vereniging Eigen Huis, de Consumentenbond en Bouwend Nederland onder toezicht van de SER (Sociaal Economische Raad).Deze voorwaarden zijn bestemd voor particuliere opdrachtgevers (consumenten) die een BouwGarant-aannemer inschakelen.
Download Download Download
GEBR. BACKX BV IS DÉ SPECIALIST VOOR AL UW VERBOUWINGEN, RENOVATIES, NIEUWBOUW EN ONDERHOUD!
T 076 521 85 44   |   E info@gebr-backx.nl
Grenssteen 33  |  4815 PP Breda  |  T 076 521 85 44  |  F 076 514 32 02  |  E info@gebr-backx.nl  |  H.R. Breda nr. 20042663 DOWNLOADS