START OVER PRODUCTEN DIENSTEN BOUWGARANT DOWNLOADS PORTFOLIO CONTACT

PRODUCTEN

Wij zijn een familiebedrijf dat door de jaren heen is uitgegroeid tot een middelgroot bouwbedrijf dat  alle voorkomende bouwwerken uitvoert in de regio Brabant. Bij het tot stand komen van deze werken en projecten vervult Gebr. Backx een adviserende functie, gebaseerd op praktische ervaring en expertise

Nieuwbouw

Van eenvoudige huizen tot exclusieve architektuurvilla’s en alles wat er tussen die uitersten zit kunnen wij voor u realiseren. Wij verzorgen het gehele bouwproces vanaf schetsontwerp, bouwaanvraag, realisatie tot en met de uiteindelijke oplevering van uw woning. Onze ervaring leert daarbij dat een maatwerkhuis niet (veel) duurder hoeft te zijn maar wel veel meer waarde voor u meebrengt.

Renovatie

Renovatie en onderhoud zijn specifieke takken in de bouw en niet ieder bedrijf is hierop berekend. Als bouwbedrijf realiseren wij ons dit terdege en hebben ons door de jaren in deze werkzaamheden gespecialiseerd. Onze medewerkers zijn gewend om bij de mensen thuis ‘over de vloer’ te  komen en te werken in een omgeving waar tegelijkertijd gewoon ‘doorgewoond’ wordt.

Verbouw

Een grote en ruime ervaring hebben wij met alle soorten verbouwingen. Dankzij deze ervaring is verbouwen bij ons in vertrouwde handen en maken wij daarbij altijd zo gunstig mogelijk gebruik van de bestaande constructie. Voorts proberen we er visueel altijd één geheel van te maken van wat goed bij elkaar aansluit, alsof het altijd al zo was bedoeld.

Onderhoud

Onze afdeling onderhoud is een dynamische afdeling waar objectiviteit en een snelle service gewaarborgd is. De diverse specialismen en vakmensen onder één dak zorgen ervoor dat alle voorkomende werkzaamheden snel en vakkundig uitgevoerd kunnen worden. Deze afdeling functioneert voor particuliere opdrachtgevers, woningbouwverenigingen, bedrijven,  instellingen, verzekerings- maatschappijen en verenigingen van eigenaren.

Machinale

Houtbewerking

Wij beschikken over een compacte machinale timmerwerkplaats met alle benodigde machines om alle typen kozijnen, ramen en deuren te maken. Dit betekent dat u nooit lang op uw product behoeft te wachten. Wij zijn dan ook niet afhankelijk van derden.

Dakkapellen

Een dakkapel geeft vaak net dat beetje extra ruimte aan een slaapkamer, overloop of zoldervlak waardoor het vloeroppervlak ineens veel beter benut kan worden. Bijvoorbeeld voor het bed, een bureau voor studerende kinderen, of een hobby- werkplek. Voorts schept een dakkapel extra licht in een vertrek waardoor vaak ineens een verrassend andere ruimte ontstaat.
GEBR. BACKX BV IS DÉ SPECIALIST VOOR AL UW VERBOUWINGEN, RENOVATIES, NIEUWBOUW EN ONDERHOUD!
T 076 521 85 44   |   E info@gebr-backx.nl
Grenssteen 33  |  4815 PP Breda  |  T 076 521 85 44  |  F 076 514 32 02  |  E info@gebr-backx.nl  |  H.R. Breda nr. 20042663 PRODUCTEN